Help pagina
 
In het Bestuurlijk informatiesysteem van de Gemeente Drimmelen kunt u zoeken in documenten en agenda’s die in de Gemeente zijn behandeld.
 
Bestuurlijke Informatie
Bestuurlijke Agenda
 
Bestuurlijke Informatie
Bent u geďnteresseerd in een document, dan kunt U zoeken op een aantal manieren. U kunt uw zoekvraag specifieker maken door de velden in het zoekformulier te combineren. Het zoekresultaat geeft een verwijzing naar een PDF document. Wanneer u dit aan klikt wordt automatisch Acrobat Reader geopend. Heeft u deze niet heeft geďnstalleerd op uw PC, dan kunt u deze gratis downloaden door op de button “Get Acrobat Reader” te klikken.
 
Op onderwerp
U kunt in de gehele inhoud doorzoeken. Hierbij bent u vrij om een stukje tekst in te voeren dat weergeeft wat er in het desbetreffende document zou moeten staan. Een nadere uitleg op welke manier u uw zoekopdrachten kunt verfijnen treft u hierna aan.
 
Op bestuursorgaan
Indien u wilt weten welke stukken in een bepaald orgaan zijn behandeld kunt u hier aangeven welk orgaan u in de zoekopdracht wilt meegeven. U kunt een van de bestuursorganen selecteren.
 
Op soort document
Het onderdeel 'soort document' is onderverdeeld in een aantal soorten waaruit gekozen kan worden. Als u voor een van deze soorten kiest, dan wordt alleen gezocht op dat soort document. U kunt zelf een van de documentsoorten selecteren.
 
Op beleidsthema
Indien u wilt weten welke stukken onder een specifiek beleidsthema vallen kunt u hier aangeven welk beleidsthema u in de zoekopdracht wilt meegeven. U kunt een van de beleidsthema's selecteren.
 
Op datum
Wanneer u de precieze datum weet bv. een raadsvergadering waarin het door u gezochte document aan de orde is geweest kunt u die hier ingeven. Weet u in welke periode een stuk is besproken dan kunt u de twee data waartussen de bespreking heeft plaatsgehad weergeven.
 
Bestuurlijke Agenda
In de Bestuurlijke Agenda van de Gemeente Drimmelen kunt u zoeken in de agenda’s van de verschillende bestuursorganen van de gemeente.Wanneer u alleen een bestuursorgaan selecteert en op zoek klikt verschijnt automatisch de meest actuele agenda van het betreffende bestuursorgaan. Daarnaast kunt u de oude agenda’s bekijken door op archief te klikken.
 
Per agendapunt kunnen links zijn aangelegd naar bijbehorende documenten. Wanneer u hierop klikt verschijnt het bijhorende document in PDF formaat. Heeft u de PDF reader niet heeft geďnstalleerd op uw PC, dan kunt u deze gratis downloaden door op de button “Get Acrobat Reader” te klikken.
 
Terug